Πολιτική
Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2003 09:07

Πρόγνωση καιρού

ΛΙΓΕΣ νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες προβλέπονται για σήμερα στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και πιθανώς κατά τόπους στο Αιγαίο θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ειδικότερα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, 5/8, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.