Πολιτική
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2003 09:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα σε όλη τη χώρα και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα την ημέρα πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 35 βαθμούς και στα νησιά από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.