Πολιτική
Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2003 09:03

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα σε όλη τη χώρα αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο νότιο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, 14/3/2003, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.