Πολιτική
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα βόρεια κατά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 36 βαθμούς, στα δυτικά από 20 έως 38 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 37 βαθμούς και στο Αιγαίο από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στην Ηπειρο, τη Μακεδονία, και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή ανοδο στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθηνά από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.