Πολιτική
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και στο νοτιοανατολικό αιγαιο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 20 έως 37 βαθμούς και στο Αιγαίο από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς,στα ανατολικά μέτριοι και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν παροδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.