Πολιτική
Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας στην Ηπειρο και την Μακεδονία, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 20 έως 36 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα από 22 έως 38 και στα νησιά του Αιγαίου απο τοπικά 40 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές απο 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι παροδικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Το βράδυ, καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη τιμή της, θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.