Πολιτική
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2003 09:39

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα στη δυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα

τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί αρχικά στα βόρεια και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι, στα δυτικά μέτριοι έως ισχυροί, στα

ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 16 έως 25 βαθμούς, στα δυτικά από 20 έως 29 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα βροχής η πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί και αργότερα μέτριοι, ενώ

η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα βροχών στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά μέτριοι έως ισχυροί, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο νότιο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις με τάση εξασθένησης από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.