Πολιτική
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, κατά τόπους αυξημένες, με σποραδικές βροχές, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ από το βράδυ στο Ιόνιο είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά τόπους θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα αναπτυχθούν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, μέτριοι και αργότερα ισχυροί και στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί και στα ανατολικά βορειοανατολικοιμέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.