Πολιτική
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας, κυρίως στα βορειοανατολικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη στη Βόρεια Ελλάδα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο Νότιο Ιονιο ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 24 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 27 και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη στη Δυτική Ελλάδα, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικές αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.