Πολιτική
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Παροδικές νεφώσεις, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη στη Βόρεια Ελλάδα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και νότια, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη στη Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά το πρωΐ αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.