Πολιτική
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και στο Αιγαιο τοπικά ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά από 16 μέχρι 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.