Αθλητικά
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 10:55

Ντέρμπι στην Πυλαία

Το αήττητο του Ολυμπιακού απειλείται στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ

Το αήττητο του Ολυμπιακού απειλείται στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ
 

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Το ντέρμπι στο κλειστό της Πυλαίας, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, είναι σαφέστατα αυτό που ξεχωρίζει (20:15, ΕΤ1). Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν για τη 14η διαδοχική νίκη τους, έτσι ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη για τους Πειραιώτες μετά την τεράστια νίκη που πήραν στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι για την Ευρωλίγκα και σαφώς έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου, από την άλλη, προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και ήττα...στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό και με βάση την εικόνα που έχει δείξει στη διάρκεια της χρονιάς μπορεί να απειλήσει τον Ολυμπιακό.

Στα άλλα δύο ματς, που θα διεξαχθούν στις 18:00, ο Ηλυσιακός θα υποδεχθεί την Καβάλα στο ντέρμπι...παραμονής, ενώ ο Πανιώνιος έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τετράδα, αρκεί να περάσει το εμπόδιο του ΚΑΟΔ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.