Πολιτική
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν παροδικές βροχές κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 31 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 29 βαθμούς Κελσιου.

Αύριο Παρασκευή, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, κυρίως στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι αρχικά ασθενείς και αργότερα μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.