Πολιτική
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένές, με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, στα κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του Βορειο-Ανατολικού Αιγαίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς,στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου, και στην υπόλοιπη χώρα απο 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, σε ολη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαια αυξημένες στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορειο-Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά περιόδους θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνεόυν βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.