Πολιτική
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2003 13:37

Με μηνύσεις απειλεί ο Στέλιος Παπαθεμελής

«Εγκληματική σκευωρία σπίλωσης, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες», καταγγέλλει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στέλιος Παπαθεμελής, υποσχόμενος να προβεί τη Δευτέρα σε μηνύσεις εναντίον των «σκευωρών».

Αναφερόμενος, σύμφωνα με διευκρινίσεις συνεργατών του, σε δημοσίευμα και τηλεοπτική εκπομπή, η οποία τον «φωτογραφίζε», ως έχοντα ερωτική σχέση με την γραμματέα του, ο κ. Παπαθεμελής, σημειώνει στη δήλωσή του:

«Διακατεχόμενος από αισθήματα αηδίας, βρίσκομαι στην ανάγκη να καταγγείλω εγκληματική σκευωρία σπίλωσής μου, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες».

«Οι ελεεινοί μηχανισμοί που διακινούν τη χαλκευμένη αθλιότητα δεν σεβάστηκαν, ούτε την οικογένειά μου, ούτε την ιστορία μου».

«Είναι προφανές, ότι οι σκευωροί ανήκουν σε αυτούς που ενοχλούνται από την πολιτική μου πράξη και τον πολιτικό μου λόγο. Προσπαθούν να με πλήξουν με τον πιο κακοήθη, αλλά ταυτόχρονα και τον πιο βλακώδη τρόπο».

«Ο ελληνικός λαός, γνωρίζει ποιος είναι ποιος και γνωρίζει ότι ο Παπαθεμελής, είναι απολύτως ξένος προς τη λάσπη που επιχείρησαν να του ρίξουν. Οι δράστες θα βουλιάξουν μέσα σε αυτήν».