Πολιτική
Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Το πρωΐ, κατά τόπους στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα, αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το βράδυ στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Το πρωΐ, θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.