Αθλητικά
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 17:53

Ισοπαλία στη Φλωρεντία, διαρκής άνοδος της Μίλαν

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν η Φιορεντίνα με τη Νάπολι στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του καμπιονάτο.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν η Φιορεντίνα με τη Νάπολι στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του καμπιονάτο.

Το αποτέλεσμα, βεβαίως, δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους δύο αντίπαλους και ειδικά τους «παρτενοπέι» που βρίσκονται στο κατόπι της πρωτοπόρου Γιουβέντους. Οι «βιόλα» προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Ρονκάλια, για να ισοφαρίσει στο 42΄ ο Καβάνι για την ομάδα του ιταλικού νότου.

Συνέχεια στην ανοδική πορεία της έδωσε η Μίλαν, που επικράτησε στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» της Μπολόνια με 2-1. Τα γκολ της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σημείωσε ο Πατζίνι στο 65ο και 80ο λεπτό, ενώ το τέρμα των «ροσομπλού», με τους οποίους αγωνίστηκε βασικός ο Παναγιώτης Κονέ, πέτυχε εις βάρος της ομάδας του ο Μεξές στο 84΄.

Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα αναδείχθηκε ισόπαλη της Κάλιαρι   με 1-1 ((57΄ Στεντάρντο - 2΄ αυτογκόλ Κανίνι). Η Κατάνια πέρασε από το «Λουίτζι Φεράρις» με νίκη 2-0 επί της Τζένοα (4΄ Μπεργκέσιο, 86΄ Μπαριέντο), ενώ με το ίδιο σκορ (4΄ Σαντάνα, 41΄ Τσέρτσι) πέρασε η Τορίνο από την έδρα της Πεσκάρα.

Η Σιένα νίκησε τη Σαμπντόρια 1-0 με γκολ του Μπογκντάνι στο 71΄, ενώ η Πάρμα δεν κατόρθωσε να κρατήσει το 0-1 που σημείωσε ο Μπελφοντίλ στο 40΄ μέσα στη Βερόνα, καθώς ο Παλόσκι ισοφάρισε για την Κιέβο στο 56΄. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αργά απόψε με το ντέρμπι του «Ολίμπικο» ανάμεσα στη Ρόμα και την Ίντερ.