Αθλητικά
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 09:32

Ντέρμπι ουραγών σε Περιστέρι και Ιλίσια

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το «πρώτο πιάτο» της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α1 μπάσκετ.

Η «αυλαία» του πρώτου γύρου της Α1 μπάσκετ πέφτει με τη διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής και τον Ολυμπιακό βέβαιο «πρωταθλητή χειμώνα», άσχετα με το αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο κλειστό του Περιστερίου ο ουραγός Πανελευσινιακός υποδέχεται τον ΚΑΟΔ (16:00), με τους γηπεδούχους να «καίγονται» κυριολεκτικά για τη νίκη έτσι ώστε να ελπίζουν ότι στο δεύτερο γύρο θα καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (17:00, ΕΤ3), ενώ την ίδια ώρα στο κλειστό των Ιλισίων, ο Ηλυσιακός που προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες θα υποδεχτεί το Περιστέρι.

Η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Α1.

Το «πρώτο πιάτο» της 13ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση, Πανιώνιος-Ικαρος Καλλιθέας (19:00, ΕΤ1), με τους Νεοσμυρνιώτες να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.