Αθλητικά
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 12:48

Μονόδρομος η νίκη για Ολυμπιακό

Την εκ των πρωτοπόρων και αήττητη (μαζί με την Κάχα Λαμποράλ) του 6ου ομίλου, Σιένα, αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στο Σ.Ε.Φ. (22:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο Top-16ντης Ευρωλίγκας.

Την εκ των πρωτοπόρων και αήττητη (μαζί με την Κάχα Λαμποράλ) του 6ου ομίλου, Σιένα, αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στο Σ.Ε.Φ. (22:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο Top-16 της Ευρωλίγκας.

Η νίκη απέναντι στους «σκληροτράχηλους» Ιταλούς από την Τοσκάνη είναι μονόδρομος για τους πρωταθλητές Ευρώπης, στην προσπάθεια που καταβάλουν για να προκριθούν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ήδη δύο ήττες σε τρεις αγώνες, καθώς έχασαν τα παιχνίδια στην Ισπανία με Κάχα και Μπαρτσελόνα. Η νίκη επί της Μπεσίκτας ουσιαστικά «δεν μετράει», αφού, κατά πάσα πιθανότητα, τους Τούρκους θα τους νικήσουν όλοι. Ως εκ τούτου, οι επιτυχίες θα πρέπει να αναζητηθούν στα παιχνίδια με τους διεκδικητές των πρώτων τεσσάρων θέσεων.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πάντως τα προβλήματά της, καθώς απόψε θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζος Πάουελ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οίδημα στο γόνατό του. Επίσης, τελευταία στιγμή θα ληφθεί η απόφαση για τη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη (ενοχλήσεις στη μέση), ενώ ο Πέρο Άντιτς θα παίξει ανέτοιμος, καθώς τις προηγούμενες ημέρες δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.