Πολιτική
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2003 13:50

Π. Αυγερινός: Οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα

Οι εκλογές θα κριθούν από το 25% που δεν δηλώνει αποφασισμένο τι θα ψηφίσει και όχι απ' αυτούς που δηλώνουν την εκλογική τους προτίμηση. Αυτό τόνισε ο Παρασκευάς Αυγερινός, βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συντονιστής της Επιτροπής Κατάρτισης των ψηφοδελτίων του κυβερνώντος κόμματος, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε σήμερα με τον κ. Σημίτη.

Αντικείμενο της συνάντησης των κυρίων Σημίτη και Αυγερινού ήταν η ενημέρωση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων βουλευτών, το οποίο ο κ. Αυγερινός χαρακτήρισε μεγάλο θέμα, για το οποίο, όπως ανέφερε, έπρεπε να ενημερωθεί ο κ. Σημίτης.

Ο κ. Αυγερινός έδωσε και την εικόνα των ψηφοδελτίων που προσπαθεί να καταρτίσει το ΠΑΣΟΚ και τα οποία, όπως ανέφερε, θα είναι έτοιμα σύντομα και δεν θα υπάρξουν τριβές. Όπως ανέφερε ο κ. Αυγερινός, θα υπάρχει αρκετή ανανέωση στα ψηφοδέλτια με αναβαθμισμένη τη συμμετοχή των γυναικών και θα είναι, όπως τόνισε, ψηφοδέλτια αρκετά αντιπροσωπευτικά σε κάθε νομό και τα οποία θα προσφέρουν σημαντικά στην εκλογική μάχη για το ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο πρωθυπουργός θα προβεί σε κάποια εντυπωσιακή κίνηση προκειμένου να αλλάξει το κλίμα, ο κ. Αυγερινός απάντησε ότι ο ίδιος έχει σχηματίσει την εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός θα έχει καθημερινές παρεμβάσεις στα θέματα της επικαιρότητας και θα ανακοινώνει τις προθέσεις του για τί θα κάνει σε κάθε θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ