Αθλητικά
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 13:54

Μπάσκετ: Επιστροφή Φραγκιά στον Κολοσσό

Σε μια γνωστή, πετυχημένη συνταγή κατέληξε η διοίκηση του Κολοσσού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, επαναφέροντας στον πάγκο τον Βασίλη Φραγκιά.

Μετά το βραχύβιο πέρασμα από την ουκρανική Ντνίπρο Άζοτ, ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει για μια τρίτη θητεία στην ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού». Ο Φραγκιάς, που οδήγησε το σύλλογο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1, θα αντικαταστήσει τον Μηνά Γκέκο ως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι.

«Ουσιαστικά, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε την ομάδα σε καινούργιο δρόμο. Ο Μηνάς Γκέκος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής, ο οποίος στάθηκε άτυχος με όλα συνέβησαν από την αρχή της χρονιάς» δήλωσε ο Φραγκιάς και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι στενοχωρημένος και απογοητευμένος, αφού την περσινή σεζόν η ομάδα έχασε μοναδική ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη. Η ομάδα όμως έχει το μέταλλο για να μπορέσει να σκαρφαλώσει σιγά-σιγά πιο ψηλά».