Πολιτική
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 19:06

Γ. Παπανδρέου: Τιμή μου να με στοχοποιούν ακροδεξιοί και νεοναζί

Για ενορχηστρωμένη στοχοποίησή του η οποία ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια κάνει λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας πως είναι τιμή να τον στοχοποιούν «με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ’ έξιν και επάγγελμα συκοφάντες».

Για ενορχηστρωμένη στοχοποίησή του η οποία ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια κάνει λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας πως είναι τιμή του να τον στοχοποιούν «με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ’ έξιν και επάγγελμα συκοφάντες».

Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου σημειώνει ότι θα στέκεται πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλεία, το λαϊκισμό και τη βία ενώ πρόσθεσε πως δεν θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται για τις αρχές και τις αξίες του, για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Νωρίτερα κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών των πρώην πρωθυπουργών Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και των πρώην υπουργών Οικονομικών Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2270821 .

Την πρόταση συνυπογράφουν συνολικά 37 βουλευτές - οι 18 των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι 18 της Χρυσής Αυγής και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος - και αφορά τα αδικήματα της νόθευσης και υπεξαγωγής εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία, της παράβασης καθήκοντος και της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή.