Αθλητικά
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 11:57

Ευρωλίγκα: Τη Μάλαγα υποδέχεται ο Παναθηναϊκός

Τη Μάλαγα θα αντιμετωπίσει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (20:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη β΄ φάση της Ευρωλίγκας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που τόσο έλειψε από την περιφέρεια των πράσινων» εναντίον της Εφές, την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για έναν αγώνα των... πρώην, αφού ο Τζέιμς Γκιστ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, ενώ ο Άντι Πάνκο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, πριν από την ιστορική πρώτη ανταλλαγή στην Ευρωλίγκα.

Επίσης, ο τεχνικός της Μάλαγα και ομοσπονδιακός εκλέκτορας της εθνικής Κροατίας, Γιάσμιν Ρέπεσα, γνωρίζεται πολύ καλά με τον αρχηγό των «χρβάτσκι», Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Η ισπανική ομάδα έχει, όπως και ο Παναθηναϊκός, μία νίκη και μία ήττα στην παρούσα φάση, ενώ μοιράζεται τον ίδιο στόχο: να είναι στην πρώτη τετράδα που προκρίνεται στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

5ος ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός-Ουνικάχα Μάλαγα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάμπεργκ, Αναντολού Εφές-Άλμπα Βερολίνου (11/1), Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις Κάουνας (11/1)

6ος ΟΜΙΛΟΣ: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Κάχα Λαμποράλ-Μπεσίκτας, Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (11/1), Σιένα-Κίμκι (11/1)