Πολιτική
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2003 21:51

ΠΑΣΟΚ: Συμμετοχή Αλ. Παπαδόπουλου στον προγραμματισμό δράσης

Οι εργαζόμενοι πρέπει να δείξουν αυτοσυγκράτηση, καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια της εισοδηματικής πολιτικής, τόνισε απόψε μιλώντας απόψε στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σημίτης. Η συζήτηση στο ΕΓ αφορούσε πρωτίστως τη διαμόρφωση της εγκυκλίου για τις προκριματικές εκλογές που θα γίνουν στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών και το πρόγραμμα δράσης του κυβερνώντος κόμματος μέχρι τις εκλογές.

Οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών, οι οποίοι θα είναι κομματικά μέλη του Κινήματος, θα γίνουν στις 8 και 9 Νοεμβρίου, με στόχο να κλείσουν τα ψηφοδέλτια μέχρι το τέλος του μήνα, όπως ανέφερε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μ. Χρυσοχοΐδης. Από τις διαδικασίες αυτές εξαιρούνται οι περιφέρειες της Α' και Β' Αθηνών, Α' Θεσσαλονίκης, καθώς και οι μονοεδρικές.

Αναφορικά με τον προγραμματισμό δράσης του Κινήματος, η έκπληξη ήταν η ανακοίνωση της συμμετοχής του πρώην υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου ως μέλους μιας τριμελούς ομάδας, η οποία θα έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή του διαλόγου, κομματικού και κοινωνικού, που θα καταλήξει στη σύνταξη του προεκλογικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

Επικεφαλής της ομάδας θα είναι ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και θα μετέχει η υπερνομάρχης και μέλος του ΕΓ Φώφη Γεννηματά.