Πολιτική
Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2003 13:58

Κ. Γείτονας: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Κ. Τάτση

«Οι δηλώσεις του κ. Τάτση είναι απαράδεκτες. Δεν αγγίζουν ασφαλώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι καταξιωμένος στη συνείδηση του λαού μας. Θέτουν όμως θέμα για τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας. «Βλέπουμε να “ξαναχτυπούν” σε κάθε ευκαιρία ακροδεξιά υπερσυντηρητικά στοιχεία που φωλιάζουν στους κόλπους της», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας ο υπερνομάρχης Καβάλας - Ξάνθης - Δράμας Κ. Τάτσης άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Κ. Στεφανόπουλο, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι πανάκεια όσα λέει και όσα κάνει ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, γιατί στη ζωή του δεν έκανε πάντα το σωστό».

Ο υπερνομάρχης Καβάλας - Ξάνθης - Δράμας, Κ. Τάτσης, κλήθηκε να σχολιάσει παλαιότερη δήλωση του Κ. Στεφανόπουλου για τον Οδυσσέα Τσενάι, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας στη Μυτιλήνη τον Οκτώβριο του 2000 είχε ταχθεί υπέρ του Οδυσσέα Τσενάι, λέγοντας ότι δικαιούται να κρατήσει την ελληνική σημαία εφόσον μετέχει της ελληνικής παιδείας, δανειζόμενος σχετικό απόσπασμα από το έργο του Ισοκράτη.