Πολιτική
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί, και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπολοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Το βράδυ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν βορειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση στα δυτικά κεντρικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.