Πολιτική
Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών, κυρίως στα ανατολικά και νότια, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί μέτριοι, στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και πρόσκαιρα θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 11 έως 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μετριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και αργότερα στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.