Πολιτική
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αύριο Τρίτη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα βόρεια θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια πελάγη δυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.