Πολιτική
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2003 10:28

Πρόγνωση καιρού

Πρόσκαιρες νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Για αύριο Τετάρτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πρόσκαιρη πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικής βροχής. Περιορισμένη θα είναι το πρωΐ η ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.