Πολιτική
Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Ζεστό και υγρό καιρό, με τοπικές νεφώσεις και ομίχλες, κυρίως τις πρωϊνές ώρες στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγάιο βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Τρίτη προβλέπεται ζεστός και υγρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά θα είναι αυξημένες. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο νότιοι μέτριοι με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωΐ, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.