Πολιτική
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Υγρό καιρό, με λίγες νεφώσεις που θα είναι αυξημένες στα δυτικά και τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο νότιοι μέτριοι ενισχυμένοι τη νύχτα. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Τετάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν βροχές στα δυτικά απο το βράδυ. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.