Πολιτική
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα δυτικά πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις με βαθμιαία εξασθένηση και στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Αύριο Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις στα δυτικά, με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί, που από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Περιορισμένη θα είναι κατά τόπους η ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Περιορισμένη θα είναι ηορατότητα κυρίως το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.