Πολιτική
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Ασθενείς τοπικές βροχές, στα ανατολικά και τα νότια, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και πιθανώς στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.