Πολιτική
Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2003 07:00

Πρόγνωση καιρού

Ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί. μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 (ελαχίστη) έως 18 (μεγίστη) βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, στη Δυτική Ελλάδα, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, προβλέπεται γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν τα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 11 βαθμούς Κελσίου.