Πολιτική
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2003 14:57

Χ. Πρωτόπαπας: H δημοκρατία νίκησε την τρομοκρατία ιδεολογικά και επιχειρησιακά

Η διαδικασία της δίκης για τη «17Ν» ολοκληρώθηκε με άψογο τρόπο και σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα των κρατουμένων δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαπας αναφερόμενος στη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου.

Η ελληνική κοινωνία μπορεί να είναι υπερήφανη, η δημοκρατία νίκησε την τρομοκρατία και ιδεολογικά και επιχειρησιακά, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κ. Πρωτόπαπας ανέφερε επίσης ότι η ελληνική κοινωνία απαλλάσσεται από το άγος της τρομοκρατίας που ταλαιπωρούσε για δεκαετίες την Ελλάδα, καθώς και ότι η χώρα μας αναδεικνύεται σε μια από τις ασφαλέστερες χώρες του πλανήτη. Υποστήριξε επίσης πως επιβεβαιώθηκε η αρτιότητα της δουλειάς που έκαναν η κυβέρνηση και οι ελληνικές αρχές.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων, ο κ. Πρωτόπαπας απάντησε ότι η «17Ν» έχει εξαρθρωθεί επιχειρησιακά. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι είναι λογικό ο κ. Φλωρίδης να διακηρύσσει την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητά μας και να προσπαθεί να προλάβει κάθε κίνηση που μπορεί να προέλθει από δευτερεύοντα στελέχη της οργάνωσης ή τη διεθνή τρομοκρατία.

Πηγή ΑΠΕ