Πολιτική
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2003 19:01

ΠΑΣΟΚ: Eχει σύγχυση ως προς το ρόλο του ο πρόεδρος του ΣΕΒ

Αντιδράσεων συνέχεια στο θέμα των δηλώσεων του προέδρου του ΣΕΒ Οδ. Κυριακόπουλου http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/12/11/854644.htm . Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι «ο κ. Κυριακόπουλος καταφέρνει να αποκαλύψει όσα η ΝΔ επιμελώς αποφεύγει να πει.

Οι θέσεις του για τα εισοδήματα των εργαζομένων, τις κοινωνικές δαπάνες, τις διαρθρωτικές αλλαγές, ταυτισμένες με τις θέσεις της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους ευσεβείς πόθους όλων εκείνων που θέλουν την ανατροπή πολιτικών και κατακτήσεων υπέρ των εργαζομένων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων...

Στο παρελθόν ο κ. Κυριακόπουλος είχε –μόνος αυτός- προβλέψει αύξηση της ανεργίας στο 18% και είχε ταχθεί ανοιχτά κατά των μέτρων κοινωνικής πολιτικής που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης τον Σεπτέμβριο. Και τότε και τώρα εμφανίζεται να έχει πλήρη σύγχυση ως προς το ρόλο του και τα όριά του.

Σήμερα, με το «κερασάκι στην τούρτα» για την ανάγκη διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, εμπλέκει ευθέως και απροκάλυπτα τον ΣΕΒ στην πολιτική αντιπαράθεση».