Πολιτική
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2003 11:16

Στη δημοσιότητα η επιστολή του Γιάννη Δημαρά

Ο πρώην βουλευτής Γιάννης Δημαράς, ο οποίος απεχώρησε από το ΔΗΚΚΙ και θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς

εκλογές, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε στην ηγεσία του κόμματός με την οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του.

Ο κ. Δημαράς, ο οποίος εδωσε την επιστολή του στη δημοσιότητα, μετά την επίθεση που δέχθηκε από το ΔΗΚΚΙ για την αποχώρησή του, αναφέρει ότι είχε υποστηρίξει την ανάγκη συνεργασίας του ΔΗΚΚΙ με το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει ότι είχε αποφασίσει να μην κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές του 2004 ως αποτέλεσμα της εκτίμησής του για την πολιτική προοπτική του ΔΗΚΚΙ.

Ακόμη σημειώνει πως στις 11 Ιουλίου είχε ενημερώσει σχετικώς το Δημήτρη Τσοβόλα και αργότερα τα ηγετικά στελέχη του κόμμματος Γιώργο Ρόκκο, Τάσο Ιντζέ και Μανώλη Μπακόπουλο.

Ο πρώην βουλευτής αναφέρει ακόμη ότι πείστηκε για την ορθότητα της απόφασής του να αποχωρήσει όταν στις 25 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Τσοβόλας κήρυξε ολομέτωπο αγώνα.

Καταλήγοντας, ο κ.Δημαράς ενημερώνει τους συντρόφους του στο ΔΗΚΚΙ για την απόφασή του να ξαναβρεθεί, όπως αναφέρει, στις τάξεις της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, όπως αυτή εκφράζεται από το ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων