Πολιτική
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2003 14:28

Νέα διάψευση Πρωτόπαπα για τα σενάρια διαδοχής

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας διέψευσε εκ νέου σήμερα τα σενάρια ''διαδοχολογίας'' στο ΠΑΣΟΚ απαντώντας στις πολλές σχετικές ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν.

Ο κ. Πρωτόπαπας χαρακτήρισε αυτονόητες τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, είπε ότι σημειώνεται αισθητή πτώση στην κυκλοφορία ''σεναρίων'' και διερωτήθηκε γιατί ο πρωθυπουργός να συνομιλεί με σενάρια, απαντώντας σε ερώτηση για το αν τον ανησυχεί ότι δεν γίνεται πιστευτός είπε ότι υπάρχουν πάντα κακόπιστοι, ενώ σε ερώτηση για το αν βλέπει αλλαγή αρχηγού απάντησε ''τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου''.

Tο Υπουργικό Συμβούλιο

Αναφερόμενος στη σημερινή τοποθέτηση του κ. Σημίτη στο Υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Πρωτόπαπας είπε ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στην ένταξη της Κύπρου, στα μεγάλα έργα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την πορεία ανάπτυξης της χώρας, ενώ έκανε αναλυτική ενημέρωση για τις εξελίξεις στη Διακυβερνητική.

Ο πρωθυπουργός ενόψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό ζήτησε την παρουσία όλων των στελεχών για την προβολή του κυβερνητικού έργου και των προοπτικών του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάλεσε ''να δείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο πολιτικός χώρος που μπορεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ικανοποιήσει τα αιτήματα του πολίτη''.

Ο κ. Σημίτης αναφέρθηκε επίσης στη σημασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων