Πολιτική
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2003 09:14

Πρόγνωση καιρού

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Για την Αττική ειδικότερα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρα διαστήματα βελτίωσης από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και αργότερα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές που το απόγευμα θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς.

Για αύριο Τετάρτη, 31-12-2003, στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι έντονα. Χιόνια θα πέσουν στα βουνά της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί έως πολύ ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.