Πολιτική
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός. Το πρωϊ στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα κατά τόπους στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον τρεις (-3) έως εννέα βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά απ μείον έναν (-1) έως 15 βαθμούς και στα νησιά από τρεις έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα προβλέπεται για αύριο Τρίτη. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-δυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου το πρωϊ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως εννέα βαθμούς Κελσίου.