Πολιτική
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ το πρωϊ στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον έναν (-1) έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από έναν έως 18 βαθμούς και στα νησιά από οκτώ έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στα δυτικά προβλέπονται για αύριο Τετάρτη. Βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι αναμένεται να βρέξει κυρίως στα νοτιο-δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα ειναι αρχικά αίθριος αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ομίχλες θα σημειωθούν το πρωϊ. Οι ανεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από δύο έως 12 βαθμούς Κελσίου.