Πολιτική
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από δύο έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από επτά έως 23 και στα νησιά από εννέα έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές το βράδυ. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες θα είναι περιορισμένη, οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από πέντε έως 20 βαθμούς Κελσίου.