Πολιτική
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2002 07:02

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια της χώρας, θα είναι κατά τόπους αυξημένες, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιο-ανατολικοί ασθενείς και στα νότια μέτριοι στρεφόμενοι σε βόρειους βορειο-ανατολικούς μέχρι μέτριους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τρεις έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα από έξι έως 19 και στα νησιά από οκτώ έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις σε όλη της χώρα, οι οποίες στη Νότιο Ελλάδα θα είναι αυξημένες και είναι πιθανό να βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στά νότια πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-ανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου τις πρωϊνές ώρες είναι πιθανό να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από πέντε έως 15 βαθμούς Κελσίου.