Πολιτική
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Ανατολική και τη Νότια Ελλάδα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάννησα. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-δυτικοί στα δυτικά μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο ισχυροί, στα ανατολικά πολύ ισχυροί εως θυελλώδεις και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μηδέν έως 11 βαθμούς, στα δυτικά από τρεις έως 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη Ελλάδα από πέντε έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για αύριο Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωϊνές ώρες, προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη. Οι θα πνένουν βορειο-δυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα το πρωϊ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τέσσερις έως 11 βαθμούς Κελσίου.