Πολιτική
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ το πρωϊ είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγες ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο τις πρωϊνές ώρες ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έναν έως 17 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από τρειες έως 19 βαθμούς και στο Αιγαίο από επτά έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος καιρός προβλέπεται για αύριο Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά από το απόγευμα στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα είναι πιθανό να βρέξει στα βορειο-δυτικά. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιο-δυτικοί μέτριοι και αργότερα στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειο-δυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από πέντε έως 17 βαθμούς Κελσίου.