Πολιτική
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2002 09:11

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, προβλέπονται για σήμερα στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις είναι πιθανό να σημειωθούν από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, μέτριοι και αργότερα στο Ιόνιο ισχυροί. Στα κεντρικά και βόρεια βορειοανατολικοί, μέτριοι και αργότερα ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, αλλά μετά το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι και αργότερα στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν με πιθανή βροχή, κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο προβλέπονται λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι περισσότερες και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι, νοτιοαναοτλικοί, ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί.