Πολιτική
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα και μόνο στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωϊ κατά τόπους θα είναι περιορισμένη και είναι πιθανόν να σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από δύο έως 16 βαθμούς, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από επτά έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου από οκτώ έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώαρ προβλέπεται ζεσός και υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά περιόδους πιό πυκνές. Το πρωϊ θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς και τοπικά στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αίρθιος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από δύο έως 15 βαθμούς Κελσίου.