Πολιτική
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Ζεστό και υγρό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά περιόδους πιο πυκνές. Το πρωϊ κατά τόπους στα ηπειρωιτικά θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τρεις έως 17 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωιτκά από επτά έως 20 και στα νησιά από εννέα έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή ζεστός και υγρός καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική, τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά περιόδους πιό πυκνές. Η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τέσσερις έως 17 βαθμούς Κελσίου.