Πολιτική
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι, μέτριοι και βαθμιαία στο Ιόνιο ισχυροί και στα ανατολικά ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από επτά έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από εννέα έως 24 και στα νησιά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και πιθανόν στο Ιόνιο θυελλώδεις και στα ανατολικά ανατολικοί βορειο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στη νότια χώρα.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από εννέα έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 20 βαθμούς Κελσίου.