Πολιτική
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες προβλέπει για σήμερα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με πιθανότητα βροχοπτώσεων κυρίως στα βορειο-ανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειο-δυτικοί μέτριοι και στα νότια πελάγη ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από πέντε έως 16 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από εννέα έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειο-δυτικοί μέτριοι και στα νότια πελάγη τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 15 βαθμούς Κελσίου.